Autóbérlés, Autó kölcsönzés, autókölcsönző

Autókölcsönzés

FERIHEGYRE és BUDAPESTRE is KISSZÁLÍTJUK AZ AUTÓINKAT!

Autóbérlés MÁR Gödöllő és Aszód környékén 
A Bíró család autókölcsönzője szeretné felhívni a figyelmet, hogy már lehetőség van autókölcsönzésre Gödöllő és környékén. Az autó átadása a gödöllői MOL kútnál történik. Egyedi megállapodás alapján az autót házhoz is tudjuk szállítani. 

Szeretettel köszöntöm a kedves visszatérő, illetve új látogatóinkat. Bíró László vagyok, a BÍRÓ CSALÁD AUTÓKÖLCSÖNZŐ ügyvezetője. Engedje meg, hogy bemutassam cégünket. 

Családi vállalkozásunk 2005 óta működik. Számunkra nagyon fontos, hogy azon ügyfeleink részére feleljünk meg, akik magyarországi viszonylatban megfizethető áron szeretnének normális és kultúrált autót bérelni. Igyekszünk megfelelni a legtöbb igénynek, és segítünk megtalálni a legalkalmasabb autót, hogy célt érhessen vele, hiszen minden igényt maximális rugalmassággal kezelünk. Mindegyik autónk saját tulajdonban van, rendszeresen karbantartjuk őket, így Önnek csak arra kell koncentrálnia, hogy úticélját elérhesse, legyen az akár egy üzleti út, vagy pedig egy nyaralás. Ügyfeleink szeretettel veszik igénybe ár-érték arány szolgáltatásunkat, hiszen árainkat úgy határoztuk meg, hogy az az érték, amit a pénzükért kapnak megrendelőink, tükrözi a valóságot, s ennek köszönhetően elégedetten nyilatkoznak, amikor a cégünkre esett a választásuk. 

A BÍRÓ CSALÁD AUTÓKÖLCSÖNZŐJE készséggel áll rendelkezésére, hiszen azt szeretnénk, hogy pozitív élményekkel töltsük meg a napjait, amíg a szolgáltatásainkat igénybe veszi. Ha egy megbízható útitársa van szüksége, és mindehhez megfizethető áron kíván hozzájutni, tekintse meg autóinkat és vállalási feltételeinket, illetve bátran keressen minket telefonos és e-mail-es elérhetőségeinken, amennyiben kérdése van hozzánk. 

További szép napot és kellemes időtöltést kívánok Önnek: Bíró László ügyvezető 

BÍRÓ CSALÁD AUTÓKÖLCSÖNZŐ
Autókölcsönzés olcsón és kényelmesen